Woom

Bun venit la WOOMBIKES, compania care proiecteaza si produce biciclete usoare si cu materiale de calitate inalta, exclusiv pentru copii.

Ce ne face unici in piata este atentia la detalii. Punem mare pret pe siguranta, ergonomie, dinamica, design, si componente ce sunt prietenoase cu mediul inconjurator; toate acestea, pentru ca cei mici sa se bucure de momentele frumoase ale copilariei alaturi de parintii lor, in mijlocul naturii.

Bicicletele WOOM sunt proiectate in UE, iar echipa de cercetare si dezvoltare este localizata in Austria. 

 

Un mod mai bun de a face miscare:

Bicicletele WOOM sunt disponibile in 6 modele de baza, de la 1-6.

Incepand cu WOOM 1, bicicleta ideala de invatare pentru copii de mana la 5 ani. WOOM 1 este partenerul perfect pentru prima intalnire cu o bicicleta - copiii invata sa isi mentina echilibrul pe doua roti, fara a fi nevoie sa isi faca probleme in privinta pedalelor. WOOM 2 este prima bicicleta cu pedale pentru copii de 5 ani sau mai mari, continuand pana la WOOM 6, o bicicleta de 26" pentru adolescenti.

Fiecare model este proiectat si adaptat unei anumite varste. WOOM a dezvoltat manetele de frana pentru "maini mici", ceea ce ofera posibilitatea franarii in siguranta pentru toti copiii, indiferent de marimea mainilor acestora.

Frana de picior a fost eliminata din motive de siguranta si pentru a imbunatatii controlul asupra bicicletei. Cadrul din aliaj ultra-usor asigura o greutate redusa pentru fiecare model. 

Despre WOOM

Fondatorul brandului WOOM este designer-ul industrial Christian Bezdeka, fondator al Studio Bezdeka ce are o experienta solida in industria ciclismului. Studio Bezdeka a fost implicat in dezvoltarea bicicletelor de tip mountain-bike si de competitie pentru echipa Simplon. Marcus Ihlenfeld este partenerul de afaceri al lui Christian si este responsabil de divizia comerciala a business-ului.

Christian si Marcus cautau o bicicleta de calitate pentru copiii lor, ajungand la final sa fie nevoiti sa "rezolve" singuri problema. Cu sprijinul autoritatilor din Austria, au reusit sa aduca proiectul la viata. Perioada de proiectare, dezvoltare si testare a durat 4 ani, si a implicat un numar ridicat de prototipuri pentru fiecare model al WOOM BIKES. In final, compania a inceput sa comercializeze bicicletele din anul 2013.

top