Articole RSS

Ce spun mămicile despre Woom Bikes 😊

De unde ai aflat de Woom Bikes?

Dupa ce am consultat ofertele din magazine si dupa ce am gasit multe neajunsuri la bicicletele pentru copii puse in vanzare (greutatea lor, butucanoase, dezechilibrate – asta ca sa nu spun strambe - cu fel de fel de inflorituri si desene sa iti ia ochii si, de fapt, mai putin biciclete etc.), am inceput sa intreb prietenii de unde pot cumpara o bicicleta facuta special pentru copii. Astfel, am aflat despre Woom Bikes, am inceput sa citesc pe Internet despre concept, despre design, despre adecvarea acestora varstei copilului. Iar decizia a fost imediata, evident.

Primul lucru care ti-a placut la Woom Bikes?

Pentru mine, ca parinte, greutatea. Adica imi este usor sa o tin in mana cand Alexia este atrasa de alta joaca in parc. Cel de-al doilea lucru: design-ul. Este armonioasa si poti remarca faptul ca este o realizata de oameni care se pricep la asta, ca nu este o “incercare” de a face ceva, sau “ca sa fie” si ca “merge si asa”. In cautarile mele am auzit si pareri de genul: “copilul creste, nu conteaza ce ii iei”, “Carmen, nu conteaza, o sa se plictiseasca de ea, nu are rost” etc. Ei bine, asa cum eu, un adult, apreciez experienta pe care o traiesc facand/traind ceva, asa imi doresc sa traiasca experienta si fetita mea. O incurajez sa aleaga ce este mai potrivit ei, sa se uite la experienta traita, sa poarte echipament de protectie – pentru ca este responsabilitatea ei sa aiba grija de corpul ei etc.
Si da, incurajez business-urile care fac lucruri in mod profesional, care sunt preocupate de experienta clientului.

Ce ii place cel mai mult copilului tau la Woom?

Pentru ca eu nu puteam raspunde, am intrebat-o pe Alexia, fetita mea de 4 ani si 5 luni. Si iata ce mi-a raspuns: “E frumoasa, pedalez usor si pot sa fac inimi” (traducere pentru “a face inimi” = face bucle, merge pana in fata mea, apoi se intoarce, ma ocoleste si iar pedaleaza in fata mea). Si da, e tare frumoasa. Si-a ales o bicleta rosie.

Woom Bikes

Stefan Firta July 17, 2017 3 tags (show)

top