Articole RSS

5 motive pentru care Woom sunt cele mai bune biciclete pentru copii

Jess, tatal Carei, a expus principalele #5motive pentru care #woom este cea mai buna bicicleta pentru copii.

Noi iubim produsele noastre si uneori sunt subiectivi cand vorbim despre ele. Dar cand parintii povestesc despre experienta lor #woom, ne bucura nespus.

Citeste mai jos criteriile care fac #woombikes cele mai iubite biciclete!

 “WOOM castiga usor concursul de cea mai usoara bicicleta pe care am ridicat-o vreodata.

Stiam ca in curand Cara va avea nevoie de o bicicleta noua. Avand in vedere cat de mult ii place sa se dea cu bicicleta, si ca ea este nelipsita de la plimbarile noastre prin paduri, ne-am dat seama ca o bicicleta din supermarket nu va rezista. Nestiind ce sa facem, am facut ce stim mai bine, adica nimic ☺. 

Apoi am aflat de WOOM Bikes. Sunt extraordinare.

Dupa ce ne-am documentat despre companie, si o scurta conversatie cu cei de la Woom, am primit modelul Woom 3 pentru a il testa.

Pe scurt, ca parinti, iubim bicicleta Woom. Cara este si ea innebunita, si dupa cum ne asteptam, cu greu o mai putem da jos de pe bicicleta sa. Avand in vedere cat de mult mergem cu bicicleta, si distantele destul de mari pe care le parcurgem, sa avem o bicicleta buna pentru copii este foarte important.

5 motive pentru care Woom sunt cele mai bune biciclete pentru copii: 

  1. Frane proiectate pentru mainile copiilor: Niciodata nu ne-am simtit confortabil sa o luam pe Cara pe trasee mai dificile, stiind ca bicicleta ei are doar o frana de picior. Am intrebat in magazinul de biciclete daca ii putem monta frana de mana, insa raspunsul a fost ca acestea sunt prea mari si necesita o fort ape care copiii inca nu o au pentru a fi actionate eficient. WOOM a rezolvat aceasta problema proiectand frane de mana pentru maini mici. Cara nu are nici o problema acum in a se opri imediat, chiar atunci cand mergem cu viteza ridicata.
  1. Limitator de viraj: Reprezinta un inel de cauciuc intre cadru si roata fata. Acesta nu permite rotii sa se intoarca 180 de grade in jurul axei, si de asemenea, impiedica ciclistul de a intoarce ghidonul prea brusc sau prea mult, evitand astfel cazaturi dureroase. Poate fi considerat un lucru marunt, insa face o diferenta foarte mare in increderea copilului de a controla bicicleta. 
  1. Pedalier “liber”: Cred ca toti ne-am confruntat la bicicletele cu frana de picior cu problema alinierii pedalelor pentru a porni de pe loc. Devine frustrant pentru copil, deoarece vede ca adulti pot pleca imediat, insa el/ea nu reuseste sa isi aduca pedalele in pizitia buna. Cu bicicleta Woom, tot ce trebuie sa faca este sa invete sa foloseasca frana de mana, iar problema pedalelor nici nu mai exista.
  1. Mai usor e mai bine: Ati ridicat vreodata o bicicleta de copii din magazine obisnuite? Sunt GRELE. Imaginati-va copilul vostru pedaland la acea bicicleta la deal. Nu este distractiv deloc – doar munca. Cu cat este mai usoara bicicleta, cu atat este mai usor sa te plimbi cu ea, si cu atat mai multa distractie va fi! WOOM castiga usor concursul de cea mai usoara bicicleta pe care am ridicat-o vreodata.
  1. Șa extraordinara: Poate nu suna foarte important, insa atunci cand copilul petrece un timp mai lung pe bicicleta, saua trebuie sa fie comfortabila. Saua WOOM este de o calitate fantastica, comfortabila si rezistenta.

Concluzie: Ne place la nebunie WOOM3! Carei ii place sa se dea cu noua ei bicicleta, iar pentru noi, acest lucru este foarte important. Singurul lucru pe care mi-l mai doresc este ca Woom sa fi aparut mai devreme, astfel incat sa le fi putut oferi si fratilor mai mari aceeasi bucurie pe care o oferim Carei acum.”

Stefan Firta June 27, 2017 3 tags (show)

top